×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 22. marts 2020, Kl. 15:00 til kl. 18:00

Som følge af Statsministerens anbefaling udsættes denne koncert til et senere tidspunkt.

Promenadekoncert: Karlstrup & Karlunde kirker

Promenadekoncerten starter i Karlstrup kirke, hvor vores nye organist Steen K. Johansson vil spille en koncert på en 25 min. Derefter går turen enten i bil eller på gå ben til Karlslunde kirke hvor koncerten så fortsætter. 

Vores nye organist vil spille musik der egner sig til de 2 meget forskellige orgler, og som vil spænde vidt. Der vil være musik af J. S. Bach, blandt andet en af hans kammerorkester bearbejdelser til orgel. I Karlslunde kirke vil der blive spillet den store 4 orgel sonate i d-moll af A. Guillmannt som har hele 4 satser. 

Inden Steen Johansson kom til Karlslunde og Karlstrup kirker, var han organist igennem 17 år i Sankt Povls kirke, Korsør. Derudover har han være dirigent for Holbæk Sangkor i 5,5 år, Holbækstudie kor og Slagelse Kammerorkester. 

Steen K. Johansson er uddannet fra Det Kongelige Danske musikkonservatorium,  hvor han har haft Roskilde Domkirkes nye organist Professor Bine K. Bryndorff, og Professor Hans Fagius. Det er også blevet til et år i London hvor Steen var organist i Den Danske kirke i London og fik undervisning i improvisations teknik af prof. Nigel Allcoat. 

Der er gratis entré

Sted Karlstrup og Karlslunde kirke - Start i Karlstrup.