Dato Onsdag d. 27. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Kirkens Hus, Trylleskov Alle 111, 2680 Solrød Strand
AFLYST Foredrag, fernisering og ølsmagning

SE, HØR og SMAG alt det bedste fra dit lokalområde, når kunstner Lil Lyrstrand, journalist Marco de Los Reyes og ølbrygger Fredrik Hoppe på hver deres måde giver dig lokale aha-oplevelser.

DR-journalist Marco de Los Reyes har udarbejdet en liste over de 100 smukkeste, vigtigste, mest interessante og historisk mest værdifulde steder i Solrød Kommune, og han vil denne aften gøre os alle klogere på vores lokalområde. Kender du for eksempel sammenhængen mellem Danmarks største svindler Peter Adler Alberti og Solrød Mejeri? Netop historien om det gamle andelsmejeri i Solrød landsby får en ekstra dimension denne aften.

Frederik Hoppe, som står i spidsen for Hoppe Beer, brygger nu velsmagende lokale øl på Solrød Mejeri, og han inviterer dig til at smage et velskænket udvalg. Derudover vil der også være mulighed for at købe et par gode flasker med hjem.

Kunstner Lil Lyrstrand har gennem de sidste par år formidlet naturen og senest Solrøds natur. For kunstneren er både natur og maleproces en scene, hvor ro og uro mødes gennem mange forskellige materialer  og perspektiver. Denne aften vil Lil præsentere sine billeder, og du vil i løbet af aftenen få mulighed for at se hende tegne. Er du heldig, kan du endda få værket med hjem, da Lil trækker lod om kunstværket blandt aftenens gæster.

Tilmelding 18.-25. januar til kirkekontoret