Læs kirkebladet her

Her kan du få kirkebladet som et pdf-dokument.  Det vises i et nyt vindue eller hentes til din computer.

December 2020 - omdelt 30. november 2020

September 2020 - omdelt 31. august 2020

Juni 2020 - omdelt 1. juni 2020

Mangler du kirkebladet?

Hvis du plejer at modtage kirkebladet i din postkasse som adresseløs forsendelse, og du ikke har modtaget det senest 30. november, kan du få det efterleveret. Udfyld formularen med din adresse mm.  senest den 12. december 2020
Hvis du plejer at få kirkebladet med posten i en kuvert, forventes det leveret senest 9. december. Fik du det ikke, kan du give besked til kirkekontoret på email karlslunde.sogn@km.dk eller telefon 4615 0644.

Næste udgave af kirkebladet

omdeles i postkasserne i sognene senest mandag den 1. marts 2021.
Får du bladet med posten, modtager du det senest mandag den 8. marts.
Hvis du ikke modtager kirkebladet, kan du her reklamere og få efterleveret som beskrevet ovenfor.